Zeemeerminzwemmen

Altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin door het water te bewegen? Dan is de zwemcursus Zeemeerminzwemmen iets voor jou! Tijdens deze lessen maak je kennis met de magische en mystieke onderwaterwereld en leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een echte zeemeerminstaart!

Onder begeleiding van een zweminstructrice nemen we jou op woensdagmiddag mee in dit onderwateravontuur. De zwemcursus omvat 4 weken waarin jij alle ins en outs van het zeemeermin zijn leert. Je verfijnt o.a. je onderwatertechniek en leert veilig gebruik te maken van de zeemeerminstaart. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een echt zeemeerminnendiploma!

Het lessenpakket bestaat uit 4 lessen van 45 minuten. De laatste les wordt besteed aan het diplomazwemmen. De lessen zijn geschikt voor kinderen met minimaal zwemdiploma B.
Het is dit jaar nog mogelijk om in de volgende maanden deel te nemen aan de cursus:
• november
• december/januari (gecombineerd, 4 en 11 december en 8 en 15 januari)

Gebruik van een eigen zeemeerminstaart is toegestaan, mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoet. Klik hier voor meer informatie!

Interesse? Meld je aan via mail of bel naar 0497-387003. Wees er snel bij, want vol is vol!

Zwembad De Smagtenbocht

Bossingel 3

5531 NH Bladel

T 0497 38 70 03

Neem contact met ons op

Agenda

11 juli t/m 23 augustus 2020

Zomervakantie

Lees meer