Zeemeerminzwemmen

Altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin door het water te bewegen? Dan is de zwemcursus Zeemeerminzwemmen iets voor jou! Tijdens deze lessen maak je kennis met de magische en mystieke onderwaterwereld en leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een echte zeemeerminstaart!

Onder begeleiding van een zweminstructrice nemen we jou op woensdagmiddag mee in dit onderwateravontuur. De zwemcursus omvat 4 weken waarin jij alle ins en outs van het zeemeermin zijn leert. Je verfijnt o.a. je onderwatertechniek en leert veilig gebruik te maken van de staart. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een echt zeemeerminnendiploma!

Het lessenpakket bestaat uit 4 lessen van 45 minuten. De laatste les wordt besteed aan het diplomazwemmen. Het Zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen met minimaal zwemdiploma B.

Let op: ook jongens kunnen meedoen met deze lessen. Zij dragen gedurende de lessen een zogeheten SwimFin; een haaienvin waarmee ze leren zwemmen als een echte haai. Hiermee kunnen zij letterlijk hun eigen fantasiewereld induiken!

Na het afronden van deze zwemcursus is het mogelijk om te blijven zwemmen met een zeemeerminstaart of haaienvin. Elke woensdag wordt er van 17:15 tot 18:00 uur een les georganiseerd voor iedereen die in het bezit is van een haaienvin- of zeemeermindiploma. Tijdens deze lessen wordt er verder gewerkt aan jouw skills in het water! Deze lessen zijn uitgebreider en uitdagender in vergelijking met de lessen van de reguliere zwemcursus.

Interesse? Meld je aan via mail of bel naar 0497-387003. Er kunnen maximaal 10 kinderen per lesperiode deelnemen. Wees er snel bij, want vol is vol!

Tijden | Per 01-11-2017

 Woensdag 16:30 – 17:15 uur

Tarieven

 per maand incl.
huur vin
 € 56,-
 per maand bij
gebruik eigen vin
 € 36,-

Een cursus zeemeerminzwemmen cadeau doen? Klik hier voor alle informatie!

Agenda

24 februari tot en met 16 maart 2018

Kledingzwemmen

Lees meer
17 tot en met 23 maart 2018

Proefzwemmen

Lees meer
24 tot en met 30 maart 2018

Ouder kind zwemmen

Lees meer