Zeemeerminzwemmen

Altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin door het water te bewegen? Dan is de zwemcursus Zeemeerminzwemmen iets voor jou! Tijdens deze lessen maak je kennis met de magische en mystieke onderwaterwereld en leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een echte zeemeerminstaart!

Let op: ook jongens kunnen meedoen met deze lessen. Zij dragen gedurende de lessen een zogeheten SwimFin; een haaienvin waarmee ze leren zwemmen als een echte haai. Hiermee duiken zij letterlijk hun eigen fantasiewereld in!

Onder begeleiding van een zweminstructrice nemen we jou op woensdagmiddag mee in dit onderwateravontuur. De zwemcursus omvat 4 weken waarin jij alle ins en outs van het zeemeermin of haai zijn leert. Je verfijnt o.a. je onderwatertechniek en leert veilig gebruik te maken van de staart of vin. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een echt zeemeerminnen- of haaiendiploma!

Het lessenpakket bestaat uit 4 lessen van 45 minuten. De laatste les wordt besteed aan het diplomazwemmen. De lessen zijn geschikt voor kinderen met minimaal zwemdiploma B.
De eerste helft van 2019 is het nog mogelijk om op de volgende momenten te starten met de cursus:
• 1 mei
• 5 juni

Gebruik van een eigen zeemeerminstaart is toegestaan, mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoet. Klik hier voor meer informatie!

Interesse? Meld je aan via mail of bel naar 0497-387003. Wees er snel bij, want vol is vol!

Hydra Sport

Zwembad De Smagtenbocht

Bossingel 3

5531 NH Bladel

T 0497 38 70 03

Neem contact met ons op

Agenda

6 t/m 9 februari 2019

Zwemvierdaagse Platella

Lees meer
11 tot en met 16 februari 2019

Kijklessen

Lees meer
16 februari tot en met 15 maart 2019

Kledingzwemmen

Lees meer